Logga in

Ordföranden har ordet

"Släpp fångarna loss , de e vår"!

Det var så det kändes tidigt under hösten. Vi skulle äntligen kunna återgå till att få umgås och röra oss fritt igen, om än med viss försiktighet. Men nu är det högst ovisst vad som väntar oss, vi håller tummarna och hoppas på det bästa.

En av höjdpunkterna i vårens program blir den 7 mars, då ses vi i Hässleholm Kulturhus. Vi hoppas kunna fylla hela Röa salongen med ivriga åhörare för att lyssna på Linnéa Dickson. Till vardags är hon Slottsträdgårdsmästare i Malmö, där hon efterträdde John Taylor 2017. Hon bor på en avstyckad gård utanför Sösdala med make, hundar, katter och höns. "Trädgård är allt i mitt liv" säger hon.

Ordinarie biljettpris är 150 kr men som medlem i vår förening betalar du endast 50 kr. Biljettsläppet är beräknat till den 15 januari. Läs mer om föreläsningen längre fram i programmet.

Vår bussresa till Öland för några år sedan blev en succé. Den här gången blir det en två-dagars resa via Småland till Göteborg där vi övernattar. Dag 2 beger vi oss hemåt längs västkusten och båda dagarna blir fyllda med spännande och intressanta stopp längs vägen. Hoppas vi ses då också! Som vanligt har vi en hel rad med evenemang under våren där vi kan ses.

Dessutom är det dags för Tusen Trädgårdar igen men något datum är i skrivandets stund inte bestämt. Även Slottsdagen i Sölvesborg är tillbaka efter två års uppehåll. Den arrangeras av Sölvesborgs Trädgårdsförening och äger rum lördagen den 20 augusti. Stort tack för det gångna året till er alla! vi ser fram emot 2022 med nya möten, upplevelseroch erfarenheter.

Väl mött

Kerstin

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.