Logga in

Ordföranden har ordet

Det blir inte alltid som planerat. Det har det inte blivit sedan mars förra året. Fortfarande sätter pandemin käppar i hjulet för mycket av vår verksamhet. Att träffas inomhus på föreläsningar har inte varit att tänka på sedan i höstas, inte heller att ordna med loppis eller växtmarknad på Västergårda. Det som ändå gått att genomföra är våra inköpskvällar och utflykter med egna bilar. Nu är det bara att hoppas på bättre tider, i alla bemärkelser.

I höstens program startar vi med en utflykt till Småland. Vi kör med egna bilar och hoppas på lika god uppslutning som vid tidigare tillfällen. Stora delar av programmet innehåller sånt som vi tidigare fått ställa in. Vi håller tummarna att det ska gå vägen den här gången, det är lika tråkigt varje gång vi måste meddela att något fått ställas in. Men, liksom tidigare måste vi förhålla oss till gällande restriktioner och vara rädda om varandra.

Kerstin

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.