Logga in

Ordföranden har ordet

”Att resa är att leva” konstaterade H C Andersen redan 1844. Dessutom ansåg han ”att leva räcker inte, solsken, frihet och liter blomster måste man också ha”. Så sant som det är sagt!

Solsken och frihet styr vi inte över i vår förening men resor och blomster kan vi bidra med! Under 2022 genomförde vi två bussresor, båda fullbokade och mycket uppskattade. Blomster finns ständigt runt oss och tillfälle att förnya innehavet ges i många sammanhang.

Vårens program följer det koncept som vi haft i flera år och som vi i styrelsen tycker fungerar bra. Vi varvar föreläsningar med trädgårdsbesök, utflykter och tillfällen till inköp, allt efter säsong. Men vad tycker du som medlem? Vad saknar du? Vi tar gärna emot dina förslag och synpunkter.

Stort tack för det gångna året och väl mött 2023. Kanske ses vi även på bussresan till Öland i juni, den här gången åker vi till den södra delen. Du kan läsa mer om resan längre fram i programmet.

Väl mött!

Kerstin

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.