Logga in

Ordföranden har ordet

Det blev en annorlunda och ovanlig men ändå en riktigt bra sommar, trots allt. Covid-19 höll oss i ett fast grepp och gör så fortfarande. Normalt är ju sommaren den tid då vi kan träffas och umgås med nära och kära men så blev det inte den här gången! Desto mer tid blev det för trädgården. Det var regn och sol om vartannat och det växte så det knakade. I början av sommaren förde jag en ojämn kamp mot en fullständig invasion av bruna sniglar. De fanns överallt och de åt på allt. I pannlampans sken, både morgon och kväll, ägnade jag timmar åt att decimera antalet. Flera tusen har jag utplånat! Med stor hjälp av maken fick vi så småningom upp vårt ”snigelstaket”. Nästa år hoppas jag det blir lite lugnare på den fronten.

Vårens program är lika välfyllt som vanligt. Vi ser fram emot intressanta föreläsningar, inköpskvällar och trädgårdsbesök. Både växtmarknad på Västergårda och loppis är inplanerade i maj. Däremot blir det ingen bussresa som vi haft som tradition i flera år. Istället blir det en utflykt med egna bilar. Vi hoppas innerligt att vi ska kunna genomföra hela programmet, men hälsan måste komma i första hand och det är viktigt att följa myndigheternas rekommendationer. Vi meddelar via hemsida, facebook och mail om det blir några förändringar i programmet.

Nu finns fyra sponsorer som annonserar i vårt programblad och som erbjuder oss rabatter. Listan på företag som ger oss rabatter har blivit lång och omfattar nu allt från växter till belysning och smide.

Stort tack till alla medlemmar och sponsorer för det gångna året. Var rädda om er och om varandra så hoppas jag att vi kan ses som vanligt under 2021.

Kerstin

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.