Logga in

Rekommenderade länkar

Här har vi samlat några länkar vi vill rekommendera för dig.Facebook Göinge trädgårdssällskap
Medlemsrabatt Blomsterlandet Kristianstad
10% på hela sortimentet
Medlemsrabatt Blomsterlandet, Hässleholm
10% på hela sortimentet.
Medlemsrabatt Bjärhus Växtbutik AB
10 %. Vi har ett brett sortiment av växter för din trädgård, balkong och uteplats. Vår personal med utbildning och erfarenhet inom trädgård hjälper dig gärna Varmt välkomna till oss där trädgårdsglädjen växer
Medlemsrabatt Flyinge Plantshop
10 % på utplanteringsväxter. Gardencentret är ett av Skånes största och där tillhandahåller de ett brett sortiment av växter samt även krukor, jord, gödning, verktyg/redskap, belysning, dammprodukter, granitsten, plattor/marksten, inredningsdetaljer, deko
Medlemsrabatt. Göinge Fridhems Trädgård
10 % på utvalda produkter efter säsong. Gårdsbutik med försäljning av blommor, kryddor, krukor m.m. Självplock av hallon. Egna tomater, gurka och paprika.
Medlemsrabatt Inkasi
10% på trädgårdsutsmyckning m.m. Ing-Marie "Inka" Johansson har en "vild" och fantasifull trädgård som vid olika tillfällen är öppen för besök. Har försäljning av lökar, trädgårdsutsmyckning, sagoböcker m.m.
Medlemsrabatt Löddeköpinge Plantskola
10% på hela sortimentet förutom presentkort. Plantskolan saluför ett brett utbud av träd, buskar och perenner – bland annat bambu och prydnadsgräs.
Medlemsrabatt. Nya Göinge Montage AB
10 % på alla corten-produkter till trädgård.
Medlemsrabatt. Odla.nu
15 % på växtsortimentet när man handlar på nätet. Gäller ej bokashi eller trädgårdsmaskiner. Som medlem har du personligen fått tillgång till koden. 5% rabatt när man handlar i butiken.
Medlemsrabatt. Plantskolan i Ängelholm.
10% på växter. Gäller ej på säsongsväxter och övriga varor. I vårt stora och breda sortiment har vi en egen odling av fruktträd, bärbuskar, prydnadsträd, prydnadsbuskar och alléträd.
Medlemsrabatt. Solhaga Kristianstad
10% för inom- och utomhusväxter. Ej snittblommor eller arrangemang. Under 80 år har Solhaga utvecklats till det vi är idag – ett gardencenter utöver det vanliga.
Medlemsrabatt Törnqvists Handelsträdgård
10 % rabatt. Gäller ej frukt och grönt eller redan nedsatta varor. Hos oss finner du en mängd med fruktträd, hallon, blåbärs, krusbär, Jordgubbsplantor. Perenner och trädgårdsrosor i stort sortiment. Vi har även försäljning av frukt och grönsaker.
Medlemsrabatt. Växtmästaren Osby
10 % på alla perenner. Ej kampanj eller rea.
Medlemsrabatt Växtia Markaryd
Hos Växtia finns stort ett sortiment, hög kvalitet, brett kunnande . Ger medlemmar 10%.
Medlemsrabatt. Ödåkra Uteplantor AB
10% på perenner, buskar och träd. Vi är en riktig genuin trädgårdsbutik med kunnig personal. Hos oss får du alltid goda råd antingen det gäller val av växter, anläggning av gräsmatta, plantering eller beskärning.
Medlemsrabatt. Öspab Hässleholm, Ö Sönnarslöv, Lund, Karlskrona.
Öspab är ett familjeföretag vilket borgar för lång erfarenhet och gedigen kunskap.
Kristianstads Trädgårdsförening
Allt om biodling och biväxter
Information om vilka växter som är bra "dragväxter".
Barnhaven, fransk plant- och fröleverantör
de världsberömda primula-specialisterna. Florence Bellis började sitt berömda hybridiseringsprogram i USA 1936 och 80 år senare är vi fortfarande engagerade i att producera frön och växter med hennes traditionella handpollineringsmetoder.
Den Engelska Trädgården, Svabesholm
Den Engelska Trädgården är en blommande och charmig besöksträdgård nära Kivik på Österlen, som vi skapat med inspiration från England. Här finns mycket av det som vi uppskattar mest i engelska Arts- and Crafts-trädgårdar.
Gammelgårds Skogsträdgård, Strömmaköp
– En skogsträdgård är en odlings- och trädgårdsform där man med inspiration från naturens lundar och skogsbryn odlar en stor variation av ätbart i form av fruktträd, nötträd, bärbuskar, klättrande växter och örtartade perenner samtidigt som man lagrar kol
Gränsbygdens trädgårdsförening
Horsabäck perenner
Vi är plantskolan med det breda sortimentet av perenner/alpiner, prydnadsgräs, ormbunkar och kryddväxter. Allt vårdat med omsorg, vilket ger plantor som är friska och välmående. Här finns en trevlig visningsträdgård.
Hälsoträdgårdens Vänner, Kristianstad
Som medlem i Hälsoträdgårdens Vänner ger du ett betydande stöd till trädgårdens framtida utveckling och ditt medlemskap ger föreningen möjlighet att arrangera intressanta händelser och möten i trädgården.
Information om invasiva arter
Här finns samlad information som stöd i arbetet med invasiva främmande arter och råd till allmänheten om hur spridning kan minskas.
Jelitto, Perennial Seed
Our company has been supplying high quality seeds to plant growers and nurserymen all over the world since 1957. Our headquarters in Germany and our offices in the US, UK and Japan will assist you wherever possible.
Norrvikens Trädgård, Båstad
Norrvikens trädgårdar bjuder på nya upplevelser i takt med växlande årstider. Årets tema – renässansen – återfinns i installationer, blommor, dekorationer och evenemang.
Riksförbundet Svensk Trädgård
Riksförbundet Svensk Trädgård har över 32 000 medlemmar och ca 150 lokala trädgårdsföreningar i hela landet. Svensk Trädgård är en mötesplats för trädgårdsintresserade och främjar all trädgårdskultur och ett lustfyllt odlande.
Runevads Trädgård
Besöksträdgård mellan Falkenberg och Varberg. Camilla Runevad arbetar hela tiden med nya spännande ideér i deras egen besöksträdgård.
Rörbackens Trädgård, Rinkaby.
Rörbäckens Trädgård ligger mitt i det vackra biosfärområdet Vattenriket och eftersom vår butik nästan uteslutande är utomhus, kan du tryggt komma hit och inte riskera trängsel. Här tar vi oss alltid tid med er och era projekt – stora som små.
Skånska Trädgårdsföreningen
Som medlem i Skånska Trädgårdsföreningen har du tillgång till olika aktiviteter och utbud som föreläsningar, kurser, trädgårdsresor, öppna trädgårdar m.m. på tema trädgård och fritidsodling. Vår och höst har vi växtmarknad i Alnarpsparken.
Sölvesborgs Trädgårdsförening
Vi erbjuder många olika slags aktiviteter under året: föredrag, trädgårdsbesök, studiebesök, resor m.m. för att ge kunskap och inspiration till dig.
Trädgårdsmässor i Tyskland
Årskalender för många av trädgårdsmässorna i Tyskland
Visit Skåne
Skåne är ett paradis för trädgårdsälskaren. Här finns allt från medeltida klosters traditionella örtagårdar till självförsörjande ekologiska bondgårdar.
Trädgårdsrunderna 2022, Helsingborgs Trädgårdsförening
Information om deltagande trädgårdar och karta över fyra olika trädgårdsrundor
  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.