Nyheter

Försäljning av dahlieknölar

Den 20 april klockan 18 finns Inka med släp på Attarps Torg och säljer dahlieknölar. Många olika sorter att välja på.

Reportage i Allt om trädgård

En varm dag i juni 2021 gjorde GTS ett trädgårdsbesök hos Linda och Thomas Nilsson i Vinslöv. I det senaste numret av Allt om trädgård Fixa finns ett reportage om paret och deras fina trädgård. Fler medlemmars trädgård som uppmärksammas är Britt och Christer Forsbergs trädgård i Vittsjö I maj månads nummer av tidningen Allt om Trädgård kommer ett stort repotage om deras fina trädgård

Blomsterlandet Kristianstad

Avseende rabatt hos Blomsterlandet har i det tryckta programbladet missats att Göinge Trägårdssällskap även har rabatt hos Blomsterlandet i Kristianstad.

Kupong från Växtmästaren

På kupongerna från Växtmästaren som ger 20% på ett köp har på några kuponger blivit fel årtal. Anna på Växtmästaren är informerad så även om Du fått feltryckt kupong så gäller den t. o

Ordföranden har ordet

Läs gärna vad ordföranden skriver inför 2022.

Föreläsning 24 januari

Tulpaner, tulpaner, tulpaner Ing-Marie "Inka" Johansson berättar i ord och bild om tulpanen då och nu. Tina Lundblad visar hur man binder inspirerande buketter. De fina buketterna kommer sedan att bli vinster i kvällens lotteri..

Biljettsläpp 15 januari

Den 7 mars kommer Linnea Dickson till Röda Salongen i Kulturhuset, och berättar om sitt arbete i Slottsträdgården i Malmö, sina fröfavoriter och ger sina bästa tips för att komma igång med vårarbetet i trädgården, missa inte! Priset för medlemmar är 50 kr. Observera att det för insläpp i Röda salongen krävs vaccinationspass.

Programblad Våren 2022 färdigt för utskick

Så fort medlemsavgiften är betald får Du inom kort i ett gemensamt utskick med Vårens programblad med många intressanta aktiviteter. Medlemskort för 2022 som ger möjlighet att få rabatt på många trädgårdsrelaterade inköpsställen. Rabattkupong hos Växtmästaren i Osby som berättigar till 20% vid ett inköpstillfälle Kod till Odla

Ännu en medlemsförmån

Medlemmar i Göinge Trädgårdssällskap har ju redan 10% rabatt på hela sortimentet hos Blomsterlandet i Hässleholm. Nu erbjuds vi samma rabatt hos Blomsterlandet i Kristianstad.

Ny länk

Länk till Gammelgårds Skogsträdgård finns inlagd.
  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.